Vis din bæredygtighed

_C0P9966_lille

Interessen for at udstille bæredygtige produkter er støt stigende. Vi beder derfor alle potentielle udstillere om, at dokumentere deres rolle i den store brede ramme, som bæredygtighed og energieffektivitet er. Til dette er der på Building Green en ansøgningsproces.

Bæredygtighedsdokumentationen indeholder spørgsmål om produktets materialer, fremstilling, transport, brugsfase og bortskaffelse/genanvendelse.

Building Green eksisterer i kraft af troværdighed og renommé, som stedet hvor besøgende kan stifte bekendtskab med den seneste udvikling inden for bæredygtighed. Derfor værner vi meget om kvaliteten – herunder naturligvis også kvaliteten af vore udstillere.

Download skema for dokumentation her.

_C0P0051_WP

Book en stand

På Building Green Aarhus tilbydes to typer stande.

-4 m2 (2×2) til 21.995.-

-6 m2 (2,5×2,5) til 27.495.-

Priserne er i DKK og ekskl. moms samt et deltagergebyr på 3.950.- pr. virksomhed.

Er du interesseret i en stand på Building Green Aarhus 2018, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular eller kontakte Sales Manager Michael Bering på:
salg@buildinggreen.eu
 +45 4195 1404
HUSK! Der er ledige stande på Building Green København d. 1. – 2. november 2017. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at vise din bæredygtighed til efterårets afholdelse!

bg-skilt
LOGO PÅ SCENERNES STORSKÆRM

Loop 5 sekunders visning ad gangen, begge dage: kr. 2.000,-

ANNONCERING

På messen får alle de besøgende udleveret et eventmagasin, når de ankommer. Her er bl.a. information om program og udstillerliste. Her har du mulighed for at indrykke en annonce -udstiller eller ej.

– Halvsidesannonce i trykt messekatalog (B:210×H:148 mm. 4 farver): kr. 4.000,-
– Helsidesannonce i trykt messekatalog(B:210×H:297 mm., 4 farver): kr. 6.000,-

BROCHURE-UDDELING 

På Building Greens scener, som er placeret i hhv. Centralværkstedet og Smedien, er der begge dage indlæg fra toneangivende talere, der præsenterer deres bud på fremsynede visioner og konkrete erfaringer. Scenerne har plads til 200 tilhørere. Få dine brochure lagt ud på de enkelte pladser forinden indlægget går i gang.

– Brochureuddeling på publikumspladser – 1 udstilleruddeling pr. indlæg
(formatstørrelse max. A4, max. vægt 300g): kr 6.000,-

BUILDING GREEN CONNECTIONS

Via Building Green Connections kan du booke 1:1-møder med nye forretningspartnere og kunder. Building Green Connections er et fælles forum for beslutningstagere, udbydere og branchefolk inden for energieffektivt og bæredygtigt byggeri, hvor du har mulighed for at præsentere, diskutere, udvikle og udbyde nye projekter og idéer.
Det eneste du skal gøre er at registrere din virksomhed, og herefter kan du booke dine møder. Ganske gratis!

Building Green markedsføres gennem landsdækkende aviser, fagblade og gennem samarbejdspartnernes store netværk. Din virksomhed bliver markedsført via de mange aktiviteter, der er beskrevet i mediaplanen. Du modtager som udstiller også flotte invitationer, elektronisk såvel som trykte som du kan distribuere til dit netværk.

DIGITALT PRODUKTKATALOG

Vores digitale produktkatalog er for udstillere og indholder alle udstillede, bæredygtige produkter. Produktkataloget er lavet i samarbejde med Byggematerialer.dk med følgende fordele:

– Mulighed for at se mere information om udstillere og deres bæredygtige produkter/løsninger.
– Mulighed for at profilerer 3 produkter med beskrivelse, certificering og bæredygtighed.
– Søgning på kategorier inden for det felt man interesserer sig for.
– Nemt overblik over virksomheder med miljøcertificeringer.
– Det digitale udstillerkatalog; en nem måde at få overblik over udstillere, deres bæredygtige produkter/løsninger og deres standplacering på messen.

Der er mulighed for at tilkøbe en fuld profil via Byggematerialer.dk. For mere information kontakt Byggematerialer.dk via info@byggematerialer.dk eller ring på +45 7025 3031.

KONTAKT DE INTERESSEREDE

Som udstiller får du en EventBuizz app, den virker som en ekstra hånd til at modtage og aflevere kontaktinformationer og digitalt materiale (fx PDF-filer). Filer og kontaktdata udveksles, når den besøgende kører sit navneskilt forbi app’en.

Alle nævnte priser er i danske kroner og ekskl. moms.

Du er altid velkommen til at kontakte os:
Sales Manager:
Michael Vitus Bering
salg@buildinggreen.eu
+45 41951404

Centralværkstedet

Building Green afholdes i det charmerende Centralværkstedet + Smedien. Vi kan med denne venue skabe en rå og eksklusiv atmosfære, hvor udstillingen kommer i centrum.

Vi har ønsket et intimt og centralt sted i Aarhus, hvor der er let adgang for alle, både dem som kommer i bil, tog, bus eller cykel!

Hvis man skal bruge overnatningsmuligheder, anbefaler vi at benytte Comwell Aarhus. Det er muligt at bestille værelse indtil d. 16/2-2018 til den fordelagtige pris af 1148.- pr. værelse.

Bestil her!

Vis din interesse, så kontakter vi dig!

FAQ

Hvordan booker jeg en stand?

Ønsker du at booke en stand på Building Green København 2017 og/eller Building Green Aarhus 2018, bedes du udfylde interesseformularen ovenfor og vi vil kontakte dig hurtigt muligt.

Vi har valgt, at alle udstillere skal ansøge om en stand – uanset om man ønsker en stand i Aarhus eller København. Dette for at sikre kendskab og bæredygtigheden er i fokus for de produkter, der udstilles, så Building Green lever op til sit grønne omdømme. Booking af ønskede stand er først gældende, når vi har godkendt din ansøgning. Vi godkender ansøgninger 1-3 hverdage efter modtagelse.

Hvorfor er ansøgning påkrævet?

Efterspørgslen efter bæredygtige produkter stiger hele tiden, vi ønsker derfor at skabe en udstilling som udelukkende fremviser bæredygtige produkter og løsninger, da det er hvad målgruppen efterspørger.

Ansøgningen er lavet i tæt samarbejde med Building Green, Aarhus’ advisory board, og med hjælp fra en lang række producenter for at sikre fair og overskuelige ansøgningskriterier.

Hvem kan vi møde?

Building Green er en brancheevent rettet imod beslutningstagerne. Du vil derfor møde arkitekter, ingeniører, bygherrer, boligforeninger, facility managers, entreprenører etc.
Vi byder også velkommen til fremtidens kunder, eksempelvis nyuddannede og sidsteårs arkitektstuderende.

Hvordan er standene opbygget?

Building Green Aarhus adskiller sig markant i forhold til den Københavnske udgave.

  • Det betyder bla. at standene er i faste mål, enten 6 m2 eller 4 m2.
  • Standvæggene er sorte med spot monteret på væggen og 2,5 m høje.
  • Alt efter placering kan standene have 1-3 åbne sider. De fleste stande har tre vægge og en åben side imod gangen.
  • Det er ikke muligt at booke en specifik stand, men udstillere vil blive placeret efter produkttype. (Hele området er indrettet således at alle stande får samme strøm besøgende forbi standen).

Hvor meget standpersonale må vi stå på standen?

Grundet standenes størrelse anbefaler vi maksimum 3 personer ved hvert standområde.

I deltagergebyret indgår forplejning til maksimum 3 personer pr. dag. Ønsker i flere personer tilknyttet standen, bedes i venligst give os besked og vi kan tilføje dette til deltagergebyret.

Hvordan er betalingsbetingelserne?

Betalingsfristen er 30 dage efter underskrevet kontrakt.
I kontrakten fremgår det, at betalingen er bindende ved underskrevet kontrakt.

Hvilke overnatningsmuligheder er der i forbindelse med Centralværkstedet?

Vi henviser til:
Comwell Hotel Aarhus
Værkmestergade 2, 8000 Aarhus

Det er muligt at bestille værelse indtil d. 16/2-2018 til den fordelagtige pris af 1148.- pr. værelse.
Bestil her!
(Hotellet er placeret på den anden side af gaden til Centralværkstedet)

Logoer & Materiale

Building Green logoer til både tryk og web kan downloades her.

Building Green Aarhus Email-signaturer kan downloades her.