Fagtur med Energisafari.dk til Aarhus City Tower

TUREN ER FULDT BOOKET!

Guidet fagtur med Energisafari.dk til Aarhus City Tower

Energisafari.dk og Building Green inviterer til gratis fagture i forbindelse med eventen d. 29. – 30. marts 2017. Den første tur går til Aarhus City Tower, tegnet af Arkitema.

Aarhus City Tower er et af landets største lavenergibyggerier. Byggeriet er et nyt ikon for Aarhus og markerer byens centrum. De 34.000m2 fordelt på 25 etager indeholder bla. kontor og et hotel med 240 værelser og konferencefaciliteter til 1000 mennesker.

Det top moderne højhus er en lavenergibygning klasse 2015, der integrerer et solcelleanlæg på hele syd facadens brystningspartier. Facadens solceller er yderst elegant integreret i facadeudtrykket og har et lavt materiale- og energiforbrug ved fremstillingen.

Arkitema Architects er firmaet der tegnede City Tower. Med på turen er Mette Julie Skibsholm, Arkitekt MAA og Associeret Partner fra Arkitema Architects. Mette Julie vil fortælle om byggeriet og vi vil høre om de udfordringer der er, når et byggeri af den størrelse, skal leve op til fremtidens energikrav.

Selve turen er omkring 1½ time og inkluderer besøg ved og på Aarhus City Tower, hvor der også vil blive mulighed for Q&A.

Turen er gratis og finder sted onsdag d.29.marts kl. 13.15. Mødested: Ved Energisafari.dk standen på Building Green

Tilmelding er nødvendig: send en mail med særskilt tilmelding til Energisafari.dk: joka@energisafari.dk

OBS: Denne tur er fuldt booket! Der er no-show gebyr på kr. 500, så husk at melde fra hvis du bliver forhindret i at deltage.

Fakta om Aarhus City Tower

Funktion:      Hotel, erhverv og én penthousebolig til bygherren
Byggeår:       2011-2014
M2:                34.000
Bygherre:     Hans Lorenzen
Arkitekt:      
Arkitema Architects
Ingeniør:      
Rambøll
Entreprenør:
KPC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *